Avital Selinger geeft 4-delige workshop in Barneveld

In september en oktober staat de internationale topcoach Avital Selinger in de Barneveldse Meerwaarde om zijn expertise en ervaring over te brengen op (regionale) trainers. De workshops zijn toegankelijk voor iedere (regionale) volleybaltrainer of volleybaltrainer in de dop.

Avital Selinger is terug na een sabbatical en maakte enkele weken geleden bekend dat hij weer klaar was om zijn kennis te delen met de volleybalwereld. In Barneveld hadden ze wel oren naar een samenwerking met de succescoach en op dit moment is Selinger niet alleen toegetreden tot de trainersstaf van het eredivisieteam van Advisie/ SSS, maar hij is het komende seizoen ook betrokken bij de Advisie Volleybalschool.

Vanuit deze Volleybalschool wordt in september en oktober een 4-delige workshop aangeboden. Deze workshop heeft voor de Volleybalschool als doel zijn eigen visie en de visie van Avital Selinger op één lijn te zetten. Maar Selinger wilde de workshop voor meer mensen toegankelijk maken dan enkel de trainers van de Volleybalschool. Om die reden is de workshop voor iedereen toegankelijk om bij te wonen: trainers van deelnemers van de Volleybalschool, maar ook andere (regionale) trainers.

Data, tijden en kosten van de workshops

De workshop van Avital Selinger is verspreid over 4 avonden:

• Vrijdag 22 september van 18.30 uur – 22.30 uur
  • Vrijdag 29 september van 18.30 uur – 22.30 uur
  • Vrijdag 6 oktober van 18.30 uur – 22.30 uur
  • Vrijdag 20 oktober van 18.30 uur – 22.30 uur

Gedurende deze avonden zal Avital zijn visie overbrengen op de aanwezigen en aan de hand van zijn expertise de verschillende aspecten van de sport bespreken.

De kosten voor de 4 workshops bedragen € 125,-.

Aanmelden voor de workshops

Geïnteresseerd in de workshops van Avital Selinger? Aanmelden voor de workshop kan via dit inschrijfformulier. Op dit formulier is het tevens mogelijk om aan te geven bij hoeveel (en welke) van de 4 workshops u aanwezig bent.

Bent u van plan om met een (grotere) groep van uw volleybalvereniging te komen? Neem dan contact op met info@advisievolleybalschool.nl voor een passend aanbod voor de workshops.

Benieuwd naar wat Avital Selinger voor uw volleybalvereniging kan betekenen? Ga naar www.avitalselinger.com om de verschillende mogelijkheden te bekijken.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}