Advisie Volleybalschool gaat samenwerken met Avital Selinger

Het is de afgelopen zomer erg stil geweest rondom de Advisie Volleybalschool. Maar, we kunnen eindelijk met meer informatie én goed nieuws naar buiten treden.

Met veel enthousiasme kunnen wij namelijk melden dat Avital Selinger het aankomende seizoen verbonden zal zijn aan de Advisie Volleybalschool. Eerder werd al bekend dat Avital toe is getreden tot de trainersstaf van het eredivisieteam van Advisie/ SSS. Nu heeft ook de Advisie Volleybalschool een samenwerking weten te bewerkstelligen met de ervaren volleybaltrainer.

De betrokkenheid van Avital bij de Advisie Volleybalschool komt dit seizoen op verschillende manieren tot uiting:

1. Avital is aanwezig bij de proeftraining op vrijdag 13 oktober.

2. Dit jaar hebben we de trainingen opgedeeld in diverse blokken. Avital zal, verspreid over het seizoen, 5 trainingen aanwezig zijn om de deelnemers specifieke aspecten van het volleybal uit te leggen.

3. In de vorm van een workshop van 4 avonden deelt Avital zijn visie met de trainers van de Volleybalschool en trainers in de regio. Deze workshop is toegankelijk voor de clubtrainers van deelnemers, maar ook voor andere (regionale) trainers die van dit volleybalicoon willen leren.

Het primaire doel van de workshops van Avital is het eenduidige uitdragen van zijn visie vanuit de Advisie Volleybalschool. Maar Avital wilde ook clubtrainers de kans geven om kennis te maken met zijn visie. Op deze manier krijgt iedereen de kans deze visie te begrijpen en toe te passen. Voor de deelnemers biedt dit de mogelijkheid om bij de club en de Volleybalschool dezelfde feedback te ontvangen, wat voor de spelers en speelsters veel meer duidelijkheid biedt.

Informatie over de proeftraining

Voordat het seizoen daadwerkelijk van start gaat op 27 oktober, wordt er op vrijdag 13 oktober een proeftraining georganiseerd. Deze avond is opgedeeld in 2 blokken, die om 16.30 uur en 18.30 uur starten. Op basis van de aanmeldingen voor de proeftraining worden de deelnemers in één van de tijdblokken ingedeeld. De deadline voor de proeftraining is vrijdag 29 september. Na deze deadline zullen we jullie via de website en het opgegeven emailadres op de hoogte brengen van het schema van de proeftraining.

Wilt u uw zoon/dochter of wil jij jezelf opgeven voor de proeftraining van de Advisie Volleybalschool? Vul dan dit inschrijfformulier in.

Voor vragen kunt u contact opnemen via info@advisievolleybalschool.nl

Iedereen is vrij om zich in te schrijven voor de (gratis) proeftraining. Ook kan iedereen zich definitief inschrijven voor de Advisie Volleybalschool. We willen u er wel van tevoren op wijzen dat, indien er meer aanmeldingen voor de Volleybalschool binnenkomen dan wij aankunnen, wij genoodzaakt zijn om de invulling van de trainingsgroepen te bepalen.

LinkedIn
{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}