Advisie Volleybalschool heeft nog ruimte voor jeugdspelers

De Advisie Volleybalschool is al enkele maanden bezig, maar we hebben nog ruimte voor nieuwe jeugdspeelsters. Wil je meer trainingsuren maken, dan is de Advisie Volleybalschool echt wat voor jou.

De Advisie Volleybalschool is eind oktober officieel van start gegaan met de eerste trainingen. Met nog meer dan de helft van de 25 trainingen te gaan, kunnen jeugdspelers nog steeds instromen. Zit je in de Meiden B, Meiden C of Jongens C? Dan hebben we dit seizoen nog ruimte voor je!

Onze trainingen vinden op vrijdagavond plaats van 17.00 – 19.00 uur in De Meerwaarde in Barneveld. De kosten voor het volgen van de trainingen van jan-mei bedragen € 125,- in plaats van de volledige € 225,-. Natuurlijk is het mogelijk om eerst een (paar) keer mee te trainen.

Wat is de Advisie Volleybalschool?
De Advisie Volleybalschool is een Barnevelds initiatief om het talent in de regio te ontwikkelen. Op vrijdagavond trainen de jeugdspeelsters en –spelers onder het toeziend oog van enthousiaste trainers. Onze trainers hebben onder meer een cursus gevolgd van Avital Selinger, waarin veel kennis en ervaring is overgedragen. Daarnaast is Avital ook gedurende het seizoen betrokken bij de volleybalschool.

Wil je een keer mee komen trainen of heb je vragen over de Advisie Volleybalschool? Stuur dan een mailtje naar info@advisievolleybalschool.nl

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}