Privétrainingen van Peyton Schirmann: nog gerichter trainen

Geef je nu op voor 1 op 1 trainingen bij Advisie Volleybalschool!
Wil je beter worden in volleybal en volg je het liefste een training die perfect bij jou en jouw positie aansluit? De Advisie Volleybalschool biedt vanaf nu ook privélessen aan waardoor je nóg gerichter kunt trainen.

Wat houden de privélessen in?
De privélessen worden gegeven door Advisie/SSS speler Peyton Schirmann, die ervaring heeft met het trainen geven van jeugdspelers in de Verenigde Staten én in Nederland. De lessen staan los van de groepstrainingen van de Advisie Volleybalschool. Om gebruik te maken van deze privélessen hoef je dus géén deelnemer te zijn van een van de groepen van de volleybalschool. Het is mogelijk om eenmalig gebruik te maken van de training van Peyton, maar een terugkerende les is uiteraard ook mogelijk.

Je kunt op vrijdagmiddag per uur privélessen boeken bij Peyton tussen 16.00 - 18.30 en tussen 19.00 – 21.00. Deze privélessen zijn 1 op 1 te boeken, maar zijn ook een optie voor kleine groepen (max. 4 personen). De spelers of speelsters moeten wel allemaal dezelfde positie in het veld hebben (spelverdeler, libero, passer/loper of dia, midden). Op deze manier kan Peyton echt gericht de training verzorgen.

Wat zijn de kosten voor deze trainingen?
De trainingen van 1 uur bieden we ter introductie met een mooie korting aan:
Eenmalig 1 uur trainen voor € 10 per persoon (bij 1 of 2 personen)
Eenmalig 1 uur trainen voor € 5 per persoon (bij 3 of 4 personen)

Na deze eenmalige introductie bedragen de kosten:
€ 30 per uur voor een individuele les
€ 25 per persoon per uur voor een training met 2 personen
€ 20 per persoon per uur voor een training met 3 of 4 personen

Hoe geef ik me op voor deze privétrainingen?
Ben je geïnteresseerd en wil je graag een training van Peyton volgen? Geef je dan op via https://advisievolleybalschool.nl/inschrijven-privetraining. Je kunt hier jouw gewenste datum invullen, gewenste groepsgrootte en voorkeur voor een tijdstip. Wij nemen vervolgens contact met je op om alles goed af te stemmen! Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar info@advisievolleybalschool.nl!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}