Proeftraining verschoven

Na twee seizoenen is de Advisie Volleybalschool in voorbereiding op het nieuwe seizoen. De planning was om begin september te starten met een proeftraining, maar door recente ontwikkelingen hebben wij besloten om deze training enkele weken op te schuiven.

Het doel van de Volleybalschool is om talenten te helpen ontwikkelen. Om dat te kunnen bereiken, is er een bepaalde basis nodig waarvanuit wij te werk gaan. We zijn de afgelopen tijd in gesprek geweest met mensen die veel kennis en ervaring hebben op het gebied van volleybal(trainingen). Vanuit deze gesprekken zijn wij aan het bouwen naar een goede opzet voor het nieuwe seizoen, waarin de talentontwikkeling nog steeds centraal staat. 

Om de deelnemers deze opzet vanaf het begin te kunnen bieden, hebben wij besloten dat de proeftraining van vrijdag 8 september niet door gaat, maar verschuift naar eind september/ begin oktober. De exacte datum volgt, net als meer informatie over de opzet en het verloop van de Advisie Volleybalschool het aankomende seizoen.

 

LinkedIn
{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}